• Sisene püsikliendina ja saa alati 10% soodsamalt!

Urban housut - vapaa sielu

URBAN – Housut jotka liikkuvat lapsesi kanssa!

URBANIT antavat lapsen juosta, tanssia, leikkiä tai ihan vaan istua. Ne ovat paras ystäväsi koko päivän ajan, ollessaan samalla chicit ja alkuperäiset.

URBANIT ovat housut, jotka yhdistävät kaksi vaatetuksen tärkeää elementtiä: mukavuuden ja tyylin. Onko oikeasti mahdollista, että nämä housut ovat yhtä mukavat kuin kollarit, mutta näyttävät räätälöidyiltä housuilta? Kyllä on!

 

pilt1  pilt2 pilt3

URBANIT ovat pehmeät sisäpuolelta ja näyttävät ulkoa erittäin tyylikkäiltä ja lisäksi ne sopeutuvat hyvin lapsesi kehoon ja elämäntyyliin. Näissä laadukkaissa vaatteissa lapsellasi on mahdollista kokea aktiivisesti mitä ikinä mieleen juolahtaakaan! Lapsi voi liikkua vapaasti jokapäiväisistä askareista aina virallisempiin juhliin asti, vaihtamatta vaatteita välissä.

Iga laps on omal moel värvikas ja nii olemegi loonud  URBANID väga laias värvispektris!
Kuninglik sinine, looduslik metsaroheline, lõbus kollane, pidulik must – need on vaid mõned värvid meie kollektsioonist, mille hulgast laps saab endale lemmiku valida! Miks mitte valida uus värv igaks päevaks ja muuta riietumine veelgi mängulisemaks?

 

Miten URBANIT syntyivät?

 

URBANIEN kehittämisen aikoihin, vain kollarit ja verkkarit tehtiin pehmeästä ja venyvästä materiaalista. Halusimme, että lapset voisivat mukavuuden lisäksi myös näyttää tyylikkäiltä, mutta saatavilla olevat vaihtoehdot eivät toimineet ollenkaan.

Tavoitteenamme oli luoda pitkät housut, joissa pikkupoika tai -tyttö voisi näyttää tyylikkäältä ja chiciltä, vaikka olisi koko päivän liikkeessä. Tästä syystä venyvyys ja pehmeys olivat elintärkeitä ominaisuuksia. Halusimme kuitenkin luoda jotain erilaista ajan tyyliin verraten, joten palasimme perusasioiden äärelle.

Ensinnäkin meille oli tärkeää, että materiaalit olisivat luonnollisia.

Puuvilla oli hyvä vaihtoehto, mutta se ei ole yksinään kovin kestävää. Tästä syystä päädyimme puuvillan ja elastaanin sekoitukseen. Elastaani auttaa puuvillaa pitämään muotonsa, ja venyvyytensä ansiosta se kestää kauemmin käyttöä, kuin 100% puuvilla.

 

 

Lisäsimme vaatteisiin räätälöityjä yksityiskohtia, jotta lopputulos olisi mukavan lisäksi myös elegantti. Sekä etu- että takataskut ovat saaneet inspiraatiota puvunhousuista. Vyötärö on suunniteltu ilman säädettävää kuminauhaa, mikä tarkoittaa että jokainen senttimetri on tärkeä. Jalan linjaus on laskettu ja leikattu niin, että lahkeet roikkuvat vapaasti housuja kannettaessa.

 

 Mikä tekee URBANEISTA niin laadukkaat ja mukavat?

URBANID on väga kvaliteetsed ja ainulaadsed tänu oma lõikele, õmblustele ja rätsepalikele detailidele. Õmblused ei kraabi lapse nahka ning pükste sees on ruumi lapsele, mitte õmblustele! Rätsepalikud detailid teevad Urbanitest šikid püksid ning taskutesse (nii ees kui taga), saab laps oma olulise varanduse, mida vaja endaga kaasas kanda.

Pükste tooteinfo on siiditrükiga pükste sisse trükitud. Seega riiete hooldusinfo ei lähe kunagi kaotsi ja samal ajal ei ole pükste sees silte, mis jalgu kraabiks või kõditaks.

 

 

Mistä laatumme on peräisin?

Kun idea muttuu suunnitelmasta todeksi, on meille tärkeää, kenen kanssa se toteutetaan. Pidämme tuotantomme Virossa ja kaikki pääasialliset yhteistyökumppanimme ovat niinikään virolaisia. Mitä tämä tarkoittaa asiakkaan näkökulmasta? Noh, käymme itse paikan päällä tuotantoyksiköissä ja seuraamme tarkasti tuotteen kehitystä alusta loppuun asti. Haluamme nähdä kuinka kankaat tehdään ja värjätään, parhaan laadun takaamiseksi. Valitsemamme yhteistyökumppanit jakavat kanssamme saman innostuksen tuotteiden osalta. Näin voimme olla varmoja, että tuotteemme ovat turvallisia ja korkealaatuisia.

URBANIT on suunniteltu olemaan lapsi- ja ympäristöystävällisiä. Ne tehdään laadukkaista materiaaleista, jotka ovat pehmeitä ja turvallisia lapsen iholle. Nämä housut tuovat rauhan ja ilon myös pikku seikkailijan vanhempien mieliin.

 

URBAN housumme tehdään korkealaatuisesta GOTS-sertifioidusta puuvillasta Qualitex tehtaalla Pärnumaalla.