• Sisene püsikliendina ja säästa 10%

PRIVAATSUSPOLIITIKA

Mardikas ja Põrnikas OÜ-le andmeid sisestades ja müügitehingu juures e-poe tingimustega nõustudes annad sa OliverMartinKids veebipoele õiguse koguda ja töödelda oma isikuandmeid (nimi, kontakttelefon, e-postiaadress), kanda need kliendiregistrisse ning edastada need logistikapartnerile kauba kättetoimetamiseks.
OliverMartinKids veebipood ei avalda sinu andmeid kolmandatele osapooltele, kui see ei ole seadusega nõutav või kauba tarnimiseks vajalik.
Mardikas ja Põrnikas OÜ on isikuandmete vastutav töötleja ja edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Mardikas ja Põrnikas OÜ saadab ostjale uudiskirju ja pakkumisi ostja e-posti aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades olivermartinkids.com veebilehel enda e-posti aadressi ja avaldanud soovi otsepostituste teadete saamiseks või nõustunud meie tingimustega ennem liitumist.
Uudiskirjast on igal ajal võimalik loobuda järgides sellekohaseid juhiseid uudiskirja lõpus või võttes meiega ühendust aadressil info@olivermartinkids.com.
Siiski saadame Sulle jätkuvalt olulisi tehingutega seotud e-kirju.

 

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE 

OliverMartin veebipood kasutab Google Analyticsi tööriista, mis võimaldab meil kasutada neid andmeid ja teavet reklaami eesmärkidel.
E-poe tingimustega nõustudes annad oma selgesõnalise nõusoleku enda isikuandmete töötlemiseks. Sul on õigus oma nõusolek igal ajal tagasi võtta. Töödeldavad isikuandmed on eelkõige kliendi ees- ja perekonnanimi, e-posti aadress, telefoninumber.

 

Sul on õigus:

 

 

Sul on õigus esitada andmete töötlemisega seoses kaebus Andmekaitse Inspektsioonile http://www.aki.ee/. Andmete töötlemisega seotud küsimuste ja nõuete korral palume meiega ühendust võtta e-maili kaudu, telefoni teel või tulla meie kontorisse kohale.