• Toimitamme Suomeen 3-5 päivässä. Kirjaudu sisään ja saat aina 10% edullisemmin!

Millised on parimad koolipüksid?

Seda, kuidas meie bränd alguse sai, on vast paljud meie armsad kliendid lugenud aga miks meie põhitooted on nn. Urban püksid, särgid ning pintsakud, sellega on seotud lihtne põhjus.
Nimelt olen ise täies mahus õhtuinimene, ma isegi näen kenam välja õhtuti (võrreldes hommikutega ☺️), ning hommikuti armastan ma kauem magada.
 Minu jaoks on normaalne päeva algus 9-10.

Kuna meie peres on nooremas koolieas veel kaks poissi, siis keegi peab olema hommikul ergas ja vaatama, et poisid saaksid söödud ja riiedesse ning kooli.
Selleks on minu abikaasa, kes heal juhul vaatab, et välja minnes oleks poistel kingad jalas ja jope seljas. See, kas jalga said dressipüksid või midagi muud, võib jääda tähelepanuta.

Hommikul, kui on kiirem aeg ning on vaja, et toimetamised läheksid libedamalt ja stressivabalt, on mõlemal poisil oma kapis igaks argipäevaks (loe koolipäevaks) paar Urban pükse.
Kokku 5 paari musti Urban pükse (värv lähtuvalt koolivormi nõudest).
Värvilised Urban püksid saavad vatti nädalavahetustel kohvikusse/sõbra sünnipäevale minnes. Ka pintsakud saavad rohkem kasutust just nädalavahetusel. Urban pintsakuid on mugav kanda tänu kanga venivusele ja pehmusele ning nad näevad väga stiilsed välja.

Pikk päev koolis seab riietusele nõuded, et lapsel oleks mugav ning seda Urban püksid pakuvad. Tänu venivale ja hingavale dressikangale on Urban püksid igati naha- ja kehasõbralikud.
Aastatega välja arendatud lõige teeb Urbanistest aga viisakad püksid. No ja kooli jaoks tuleb ju viisakamalt riietuda kui vabal ajal.

Mõlemad poisid on harjunud võtma kapist pükse järjest, saab kiiresti ja viisakalt riidesse ning jääb veel aega ka meelelahutuse jaoks, mis teeb tuju heaks.
Ei mingit muret, mida selga panna.

Samuti on ka abikaasal kerge, vaatab ainult üle, et juuksed kammitud, koolikotid kaasa ja minek.  

 

Selliselt olen suutnud hommikud teha stressivabaks, lähevad poisid rõõmsalt kooli ja mina saan lubada kauem magamist.

 

 

 

 

 
Häid hommikuid sullegi!
Ülle                               
OMK brändi looja.